Роман Терещенко загинув: прощання з героєм на Полтавщині

32-річний воїн Роман Терещенко повернувся на щиті після бою на Донеччині.

Про це повідомили у Котелевській громаді. Воїн Роман Терещенко загинув 28 лютого, а 6 березня його провели у вічність в рідному селищі.
Бойовий шлях Романа Терещенка

 

Захисник народився 9 вересня 1991 року в Котельві. Після закінчення місцевої гімназії навчався у Полтавському ПТУ №10, де здобув фах електромеханіка з ремонту та обслуговування лічильно – обчислювальних машин, механіка з ремонту та обслуговування радіотелевізійної апаратури.

Пізніше повернувся в селище та працював у різних сферах – на виробничих об’єктах агрофірми «Маяк», оператором комп’ютерного набору у Котелевській центральній бібліотеці, займався ремонтом телефонів та телевізорів, працював у деревообробному цеху.

«Спокійний, врівноважений, працьовитий та дуже порядний і відповідальний, незважаючи на своє нелегке життя. Роман рано втратив батьків, єдиними рідними й дорогими його серцю людьми були сестра Ольга та племінник Ярослав, для якого він був за батька», – згадують про захисника у громаді.

28 лютого життя навідника десантно-штурмового батальйону обірвалося: воїн Роман Терещенко загинув під час виконання бойового завдання поблизу Іванівського Бахмутського району на Донеччині.

 

Вічна пам’ять герою.
Згадаймо імена полеглих за Україну воїнів-земляків

Воїни Віктор Жимела та Михайло Яремчук загинули в бою на Харківщині. 6 березня захисників провели у вічність в рідній громаді.

Молодший сержант Віктор Жимела народився 12 жовтня 1974 року та жив у Шишаках. Життя військовослужбовця обірвалося 25 лютого під час виконання бойового завдання поблизу Синьківки Куп’янського району на Харківщині.

Солдат Михайло Яремчук народився 23 січня 1988 року та жив у Шишаках. Загинув воїн 25 лютого під час виконання бойового завдання: життя військовослужбовця обірвалося поблизу Синьківки Куп’янського району на Харківщині.

Новости
Корупція під час війни не знає меж: у Фастові мерія за 10 днів провела “надзвуковий” тендер на 200 млн гривень
19.04.2024

Російський слід Арсена Жумадинова: дружина росіянка, брат - російський бізнесмен, відвідування Криму. Корупція та злочини гендиректора «Державного оператору тилу»
18.04.2024

Командувачем ОК "Південь" став бригадний генерал Шаповалов
16.04.2024

Британія подумує надати свою новітню лазерну зброю Україні
12.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Швейцарія приєднається до проєкту спільної європейської ППО "Небесний щит"
10.04.2024

Згадаймо хвилиною мовчання Романа Терещенка, який загинув, боронячи Іванівське під Бахмутом від окупантів
10.03.2024

Роман Терещенко загинув: прощання з героєм на Полтавщині
07.03.2024

Довічний термін отримав коригувальник, який навів "Іскандер" на піцерію в Краматорську
05.04.2024